zlatko jelisavac-trenerNi u svom posljednjem ispitu ove sezone u prvenstvu Premijer lige BiH, Rudar-Prijedor u okviru 18.kola na gostovanju sarajevskom Olimpiku u subotu neće biti kompletan.

U prvom odmjeravanju snaga protiv „vukova“, sa kojima trenutno dijele 12. i 13. mjesto sa po 16 osvojenih bodova, na Gradskom stadionu u Gradišci Prijedorčani su odigrali susret bez golova.

-Veoma važna utakmica za obje ekipe, jeć će ona koja bude uspješnija očekivati proljeće sa više optimizma i nade da će ostvariti željeni cilj, opstanak u elitnoj konkurenciji. I pored svih kadrovskih problema, na koje su se nadovezale vremenske neprilike, ukoliko momci pokažu znanje, htijenje, zalaganje i požrtvovanje u igri kao u prethodna četiri kola, vjerujem da možemo ostati neporaženi – naglasio je Jelisavac.

Naime, strateg „zeleno-crnih“ neće moći da računa na odranije povrijeđene Mirzu Džafića, Dejana Kojića i Edvina Hamzića, kao ni na Aleksandra Jovičića i Sinišu Radoju zbog tri žuta kartona.

Istu kaznu odradio je Čedomir Ćulum i vraća se u tim.

„Viroza“ je mučila Zorana Milutinović, a proteklih dana i Bojana Burazora, ali za očekivati je da će neumorni „vezista“ pomoći svojim drugovima.

-Šta je tu je. Vjerujem u svoje igrače. Olimpik ima provjereni igrački kadar, mnogo njih je dugo u premijerligaškim borbama, ali su u rezultatskoj krizi. Protiv Čelika u Zenici stvorili su pet-šest povoljnih prilika, ali ih nisu iskoristili. Za nadati se da neće protiv nas poboljšati realizaciju – optimista je Jelisavac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com