rk prijedor-jesen 2015Teško gostovanje očekuje rukometaše Prijedora u 13. kolu prvenstva Premijer lige BiH, pošto će u petak od 19 časova na megdan ekipi Maglaja u istoimenom gradu.

Momci trenera Saše Babića ispunili su jesenji plan, koji je, kako mu je prilikom dolaska u klub sa imenom grada na Sani saopšteno, iznosio 20 bodova.

-Ostaje žal za „rasprodatim“ bodovima na domaćem terenu prije mog dolaska. Prvenstvo je dugačko, sa dvije „vezane“ pobjede ide se u gornji dio tabele, ali isto tako i dva uzastopna poraza odvode u zonu borbe za opstanak – priča Babić.

Njegovi izabranici imaju težak raspored u posljednja tri iskušenja, gostovanja Maglaju i cazinskoj Krajini (ovaj susret igraće se pred TV kamerama), a između njih dočekuju lidera na tabeli Izviđača iz Ljubuškog.

-Maglaj ima odličan sastav, vjerne vavijače u uvijek punoj dvorani, ali se ne predajemo. Iako imamo određenih kadrovskih problema, uvjeren sam da možemo nekome „otkinuti“ bodove. Pokušaćemo da pružimo maksimum i izenadimo našeg prvog narednog protivnika – rekao je Babić.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com