grude autoherc-mira-jesen (1)Iako su rukometašice „Mire“, poslije tri uzastopne pobjede u prvenstvu Premijer lige BiH u 9.kolu doživjele poraz rezultatom 33:26(16:10) na gostovanju lideru na tabeli, ekipi „Grude Autoherc“, koja ima maksimalan ulčinak, predstavile su se poklonicima ovog sporta u Grudama u lijepom izdanju.

Prijedorčanke su u svojim redovima imale i najefikasniju igračicu na terenu, pošto je iskusna Nevena Lukač postigla osam golova, ali su susret obilježile golmani, Anica Gudelj kod domaćih i Darjana Vukliš na suprotnoj strani.

-Svoj cilj smo ispunile, jer smo pružili dostojan otpor favorizovanom rivalu. Odigrale smo jednu kvalitetnu utakmicu u fer i korektnoj igri i možemo biti zadovoljni, iako su Gruđankama pripala sva tri boda. Čestitamo im, a mi se sa optimizmom okrećemo našem narednom protivniku, mostarskoj Lokomotivi – rekla je trener „Mire“ Ljubica Ivetić.

Iz tabora domaće ekipe stigle su pohvale za Prijedorčanke uz konstataciju da je „Mira“ najbolja ekipa koja je ove jeseni gostovala u Grudama.

Grude Autoherc: Mira 33:26(16:10)

Grude
Dvorana „Bili brig“
Gledalaca: 250
Sudije: Darko Džeba i Andrej Kolobarić (obojica iz Mostara)
Sedmerci: Grude Autoherc 4(3), Mira –
Isključenja: Grude Autoherc 4 minuta, Mira 2 minuta

GRUDE AUTOHERC:
A.Gudelj-18 odbrana, Milas-3 odbrane, Marić 7, Čutura 7, M.Bandić, M.Gudelj 6, Vrančić 3, Bračić 7, Kondža, Prusina, Mikulić 1, Azinović 2, T.Bandić, Leko, Nikić
Trener: Zlata Zubac

MIRA:
Rosić, Vukman, Karačić, Kunovac 1, Damjanović 6, Suvajac, Tintor 3, Kararić 1, Dojčinović 1, D.Mutić 1, Vukliš-19 odbrana, Lukač 8, Sladaković, J.Mutić 5, Gligorević
Trener: Ljubica Ivetić

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Grude Autoherc

grude autoherc-mira-jesen (2) grude autoherc-mira-jesen (3) grude autoherc-mira-jesen (4)