skupstina grada prijedoraOve srijede, 25. novembra, sa početkom u 10:00 časova, biće održana 31. sjednica Skupštine grada Prijedora.

Nakon Aktuelnog časa, na Dnevnom redu će se naći Prijedlog Odluke o usvajanju budžeta grada Prijedora za 2016. godinu, Prijedlog Odluke o izvršenju budžeta grada Prijedora za 2016. godinu kao i Nacrt Odluke o izmjeni Odluke o usvajanju budžeta grada Prijedora za 2015. godinu.

Pažnju javnosti će izazvati i Prijedlog Odluke o imenovanju doktora mrtvozornika za pregled umrlih lica van zdravstvene ustanove u 2016. godini, Prijedlog Odluke o izboru prioritetnih oblasti za finansiranje projekata nevladinih organizacija u 2016. godini te Informacija o školskoj 2014/2015. godini sa prijedlogom mjera za poboljšanje vaspitno – obrazovnog procesa,

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se i Prijedlog Zaključka o utvrđivanju nacrta Regulacionog plana zone uz magistralni put M-4 Prijedor-Banja Luka i dijela naselja Orlovača, Informacija o stanju zaposlenosti i nezaposlenosti na području grada Prijedora u 2014. godini, kao i Referati iz imovinsko – pravne oblasti.

Tekst i foto arhiva – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com