rudar prijedor-pres uoci gostovanja mladostiMirno radeći su fudbaleri Rudar-Prijedora, poslije dva pozitivna rezultata u Premijer ligi BiH, pobjede nad Željezničarom kod kuće (1:0) i remija u Mostaru protiv Veleža (0:0) iskoristili pauzu u prvenstvu pred subotnje gostovanje ekipi Mladost Doboj Kakanj.

Odigrali su i trening-utakmicu sa juniorima, a šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac je prvotimcima priključio iz omladinskog pogona Ervina Ćatića, Mirnesa Muhića, Ognjena Davidovića i Predraga Lajića.

-Biće ovo prilika da vidimo koliko smo dobro radili. Neće nam biti nimalo lako, jer domaćin je pravi „hit“ prvenstva. Idemo u Doboj kod Kaknja sa željom da jednom diciplinovanom i odgovornom igrom ostvarimo dobar rezultat. Moraćemo biti i hrabri, a uvjeren sam, momci će pružiti maksimum borbenosti i zalaganja, kako bi ostvarili povoljan ishod. Svakako da bi bili zadovoljni i neriješenim rezultatom – rekao je Jelisavac.

„Rudari sa Sane“ biće oslabljeni neigranjem Filipa Arežine, koji ima tri žuta kartona, Nebojše Mrkića, zbog polomljenog nosa u pomenutom susretu igračkog kadra „zeleno-crnih“, Mirze Džafića (obnovio povredu „trbušnog zida“) i takođe povrijeđenog Edvina Hamzića, a pod upitnikom su i još „roviti“ Dejan Kojić i Stipe Miloš, iako su trenirali manjim intenzitetom. Raduje činjenica da je Čedomir Ćulum prebolio grip i zauzeće mjesto na poziciji „štopera“.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com