rudar prijedor-prvi tim-juniori (4)U Rudar-Prijedoru se, poslije osvojenog vrijednog boda na gostovanju mostarskom Veležu (0:0) u Premijer ligi BiH, pripremaju za naredni ispit, takođe na terenu svog rivala, ekipe Mladost Doboj Kakanj.

Šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac neće moći da računa na „požutjelog“ Filipa Arežinu, a na povrede se žale Dejan Kojić, Edvin Hamzić i Stipe Miloš.

U pauzi prvenstva zbog „baražnih“ mečeva reprezentacije BiH za odlazak na Evropski šampionat u Francuskoj naredne godine prvotimci su u trening utakmici savladali juniore, malo pojačane igračima iz kruga kandidata za prvu postavu, rezultatom 3:0.

-Zadovoljan sam ovom provjerom u kojoj su pojedini juniori pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Priključićemo ih nekolicinu uskoro prvotimcima. Nastupi za mladu reprezenitaciju BiH Aleksandra Jovičića, kao i Siniše Saničanina i Ajdina Redžića, koji su u banjalučkom Borcu, pokazatelj su da u našoj Omladinskoj školi ima potencijala. Imaće svakako momci priliku za dokazivanje i napredak. Zabrinjava jedino što je Nebojša Mrkić u jednom duelu povrijedio nos, žalio se i da ne vidi dobro, ali nadam se da će biti spreman da se što prije uključi u trenažni proces – naglasio je Jelisavac.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com