kup nacija prijedor 1-plakatU organizaciji Kik boks kluba „GONG“ Prijedor ove subote (14.11.2015. godine) u našem gradu će biti održan Međunarodni turnir u kickboxingu pod nazivom „Kup nacija Prijedor 1“.

Takmičenje će se održati u Sportskoj dvorani „Mladost“ sa početkom u 10 časova a finalne borbe su na rasporedu od 18 časova.

-Očekujemo veliki broj takmičara kako iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, tako i iz zemalja okruženja. Nadamo se da će ovaj turnir koji naš klub organizuje po prvi put biti uspješan. Ujedno se zahvaljujemo Gradskoj upravi Prijedora koja je njegov pokrovitelj te prijateljima kluba i sponzorima koji su takođe podržali održavanje ovog takmičenja – rekao je Nebojša Savanović, predsjednik KBK „GONG“ Prijedor.

Klub domaćin će nastupiti sa 15 svojih boraca koje priprema trener Nebojša Kuzmanović.

-Daćemo sve od sebe da na najbolji način predstavimo „GONG“ koji je nedavno i zvanično registrovan u Osnovnom sudu u Banjaluci. Naporno smo trenirali u posljednjih mjesec dana i očekujemo dobre rezultate naših članova – istakao je Kuzmanović.

Na „Kupu nacija Prijedor 1“ učesnici će se takmičiti u point fightingu (djeca, mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori),, light contactu (mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori), kick lightu (stariji kadeti, juniori i seniori) te low kicku/full contactu (juniori i seniori).

Cijena ulaznica je 2 KM a sav ostvareni prihod namijenjen je kao pomoć za liječenje 12-godišnjeg Sergeja Ševića iz Novog Grada kojem je potrebna skupa operacija u inostranstvu.

Tekst-foto-video – KBK „GONG“ Prijedor/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com