expres magazin-adelisa-amerikaPrije odlaska rekla nam je onako pomalo tajnovito kako još uvijek ne zna kada će se vratiti, no svakako djecu koja su već odrasla ostavlja u sigurnim rukama

Dok se lagano u studiju “krčka” njena nova pjesma “Hajde pucaj” koju su u tandemu radili njen suprug Halid Muslimović i Ljubo Kešelj, Adelisa Hodžić otputovala je za Ameriku gdje ima višemjesečnu turneju, pa će tako i Novu godinu dočekati “preko bare”.

Prije odlaska rekla nam je onako pomalo tajnovito kako još uvijek ne zna kada će se vratiti, no svakako djecu koja su već odrasla ostavlja u sigurnim rukama.

No, mnogi zluradnici su se nadovezali na priču iz našeg prošlog broja kako Halida proganja jedna pjevačica iz Njemačke, pa je kao to razlog zašto Adelisa odlazi na nekoliko mjeseci od kuće. Ona, s druge strane, kaže kako joj je to sve smiješno te na takve priče nema apsolutno nikakav komentar.

Njen novi imidž šokirat će sve njene fanove koji su je godinama navikli na jedan te isti imidž. Postala je plavuša, doduše samo u spotu za novu pjesmu, no, priznaje nam, to ne znači da će se definitivno neće odlučiti za novu boju kose i frizuru.

– Svi oni koji su imali priliku vidjeti me kao plavušu kažu da mi dobro stoji. Ja još nisam sigurna u to, ali ko zna, kada se vratim iz Amerike možda i promijenim kompletno imidž. Mo, otom potom – kratko nam je rekla Adelisa prije odlaska na put.

Express magazin