amp-nagradjeni radovi (1)U Direkciji rudnika ArcelorMittal Prijedor održana je svečana dodjela nagrada za najbolje likovne radove na lokalnom nivou u okviru takmičenja za rad koji će se koristiti kao službena čestitka kompanije ArcelorMittal.

-„Konkurs za radove sa temom „Čelik u našem životu“ otvoren je krajem septembra i bio je namjenjen djeci uzrasta od 6 do 14 godina, a na adresu Direkcije rudnika stiglo je više od 250 radova iz dvanaest osnovnih škola sa teritorija grada Prijedora i Banja Luke. Ovim putem želim da se zahvalim svoj djeci i svim školama koji su se prijavili na konkurs“ – rekao je Predrag Šorga, Koordinator PULZ programa kompanije ArcelorMittal Prijedor.

Pobjednički rad nacrtala je Nevena Topić učenica devetog razreda OŠ „Petar Kočić“ iz Prijedora, drugoplasirana je Amina Terzić iz OŠ „ Branko Radičević“ iz Petrova/Ćele a trećeplasirana je Sofija Gašić učenica OŠ „Desanka Maksimović“.

amp-nagradjeni radovi (2)Prva tri mjesta dobila su novčane nagrade od 150, 100, 50 konvertibilnih maraka i poklon pakete a ArcelorMittal Prijedor je i za prvih deset najbolje plasiranih radova pripremio prigodne nagrade koje su uručene autorima.

-Sada slijedi izbor za najbolji rad na državnom nivou u kojem će se takmičiti pobjednički rad iz ArcelorMittal Prijedor i ArcelorMittal Zenica, a pobjednik državnog nivoa biće predstavnik Bosne i Hercegovine u takmičenju za rad koji će krasiti ovogodišnju službenu novogodišnju čestitku koja se bira između svih predstavnika država u kojima posluje kompanija ArcelorMittal – potvrdio je Šorga.