nezavisne-tehnicka skolaMilan Ivanović iz Prijedora (57) uhapšen je zbog sumnje da je dvjema učenicama banjalučke Tehnološke škole pokazivao svoj polni organ!

Incident se, kako kažu u školi, dogodio na mjestu udaljenom oko 50 metara od školskog objekta. Policija sumnjiči Ivanovića da je bludničio dok je sjedio u svom vozilu, crnom pasatu.

“Školski policajac je 26. oktobra došao do operativnih saznanja da je nepoznati muškarac u više navrata, u svom vozilu parkiranom uz školsku ogradu, prilikom prolaska učenica, uz spuštene pantalone pokazivao polni organ”, saopšteno je iz policije.

Nekoliko dana nakon ovih policijskih saznanja, odnosno u četvrtak, osumnjičeni za bludne radnje je identifikovan, uhapšen i priveden u službene prostorije.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su učenice, u pratnji školskog psihologa išle u policijske prostorije kako bi pomogle policiji da istragu privede kraju, i one su prepoznale Ivanovića.

Ipak, nakon kriminalističke obrade on je pušten da se u nastavku procesa brani sa slobode. “Nezavisne” su uspjele da stupe u kontakt sa Ivanovićem, koji je u telefonskom razgovoru negirao ono za šta ga policija sumnjiči. Tvrdi da je u policiji potpisao “nešto što nije istina” i to kad je bio pod stresom, nakon što cijelu noć nije spavao.

“Nisam imao advokata, i uzeću ga da dokažem da to nije tako”, rekao je Ivanović.

On potom priča i svoju verziju, prema kojoj je u Banjaluku dolazio zbog materijala koji mu je potreban za posao, te da je ono što je uslijedilo slučajnost.

“Ušla mi je buba u nogavicu i ja sam stao tu, pošto tu nema ni kuća ni zgrada, da se riješim toga. Skinuo sam hlače i gaće da to izvadim. Utom su naišle neke dvije učenice. Nisam znao ni da je tu škola”, kaže Ivanović.

Dejan Čutura, direktor Tehnološke škole Banjaluka, detalje o samom slučaju nije želio da iznosi jer je, kaže, za to prava adresa policija. Podvlači da se incident nije dogodio u školskom dvorištu.

Naglašava da je riječ o školi koja se nalazi na periferiji, koja nema video-nadzor, ali ima rasvjetu. Uvođenjem školskog policajca, koji periodično obilazi ovu i još dvije škole, kako je dodao Čutura, mnogo toga je riješeno.

“Saosjećam s učenicama i njihovim roditeljima. Učenicama će, ako to situacija bude zahtijevala, biti pružena pomoć našeg psihologa”, kaže Čutura.

Nezavisne novine