cjb prijedor (3)Policija je uhapsila Milana Ivanovića iz Prijedora (57), osumnjičenog da je u dvorištu Srednje tehnološke škole u Banjaluci učenicama pokazivao svoj polni organ, saznaju “Nezavisne”.

Uhapsili su ga u četvrtak pripadnici Policijske stanice Lazarevo, a sumnjiče ga da je počinio krivično djelo “Zadovoljenje polnih strasti pred drugima”.

“Policijski službenik, vršeći poslove školskog policajca u Srednjoj tehnološkoj školi u Banjaluci, 26. oktobra došao je do operativnih saznanja da je nepoznati muškarac, u više navrata, nalazeći se u svom vozilu parkiranom uz školsku ogradu Srednje tehnološke škole u Banjaluci, prilikom prolaska učenica, sa spuštenim pantalonama pokazivao polni organ”, kazali su iz policije.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je vozio crni pasat. Par dana nakon ovih policijskih saznanja, bludnik je identifikovan, uhapšen i priveden u službene prostorije gdje je utvrdeno da se radi o Ivanoviću.

“Nad pomenutim je izvršena kriminalistička obrada, te protiv istog, Okružnom tužilaštvu Banjaluka, biće podnešen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela ‘Zadovoljenje polnih strasti pred drugima'”, kazali su iz policije.

CJB Banjaluka poziva učenike i nastavno osoblje svih vaspitno – školskih ustanova da sva bezbjedonosno – interesantna saznanja prijave školskom policajcu ili najbližoj Policijskoj stanici.

Nezavisne novine