spartanci uspjesni u hrvatskoj (1)Članovi prijedorskog taekwondo kluba „Spartakus“ sutra u Bijeljini imaju nastup na međunarodnom turniru „Sokol open 2015“.

Radi se o takmičenju koje ima višegodišnju tradiciju i koje okuplja najbolje borce iz Republike Srpske, BiH, Srbije, Makedonije, Hrvatske.

U odnosu na prošlonedjeljni nastup u Novoj Gradišci (Hrvatska) na ovom turniru priliku za dokazivanje imaće i neki novi takmičari koji do sada nisu nastupali.

-Naš primarni zadatak je da kroz ove turnire steknemo što više iskustva i samopouzdanja, da bi rezultate našeg rada demonstrirali i „kapitalizovali“ u martu ili aprilu mjesecu kada nas očekuje Prvenstvo Republike Srpske, gdje smo kao cilj postavili plasman među tri najbolje ekipe. To smo već uspjeli na ovogodišnjem prvenstvu u Banjaluci a želimo ponoviti i u 2016. godini – potvrdio je strateg Prijedorčana Stevica Dronjak.

On je dodao da takmičare „Spartakusa“ nakon turnira u Bijeljini uskoro očekuju nastupi u Pančevu te na „Maksimir openu“ u Zagrebu.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Taekwondo klub „Spartakus“

spartakus u bijeljini