shopping night oktobar-pocetak (1)Svi oni koji su se odlučili da večeras obave kupovinu u centru Prijedora, mogu sasvim solidno da uštede.

Naime, od 18 časova do ponoći u 20-ak prodavnica, butika i trgovačkih radnji, na dijelu od Gradske tržnice do kraja šetališne zone glavne ulice (ulice Akademika Jovana Raškovića, Kralja Petra I Oslobodioca i Zanatska), Prijedorčane očekuju sniženja i do 20 odsto na dio ili na cjelokupan asortiman koji se nudi.

Jesenji Shopping night vam omogućava da povoljnije kupite kozmetiku, odjeću, obuću, sportsku opremu i druge artikle.

Spisak radnji u akciji Shopping night: Sport vision 8, Sport vision 2, Evolution, DM drogerie markt, Bag me, Skin, Bonatti, Juventa, Garmin, Legend, TFY, Kappa, Roki, Filigran, Enjoy Miss, Skorpion, Oppossitte, Atletiko, Only, Sana Linea, Bonel i Maraton.

Podsjetimo, pokretač i inicijator prve „kupovine do ponoći“ u našem gradu u maju mjesecu 2011. godine, bilo je preduzeće „Sport vision“ iz Bijeljine koje Vam i ovaj put nudi 20 odsto popusta na svoj asortiman u trgovinama u glavnoj ulici i preko puta glavne pošte(objekti rade do ponoći).

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

shopping night oktobar-pocetak (2) shopping night oktobar-pocetak (3) shopping night oktobar-pocetak (4) shopping night oktobar-pocetak (5)