pravdabl-odgadjanje utakmicePodručni fudbalski savez Prijedor se trese. Dragan Banjac je pretučen, a Mili Mandiću se opasno drma stolica. Dvojac iz Kozarske Dubice potpomognut poltronima iz Prijedora već mjesecima unazad pokušavaju da “zajaše” vlast, ali ne ide im baš od ruke.

Poslednji u nizu incidentnih (mi bi rekli žalosno – smiješnih) situacija dogodio se na utakmici 8. kola Područne lige Prijedor, odnosno na meču koji nije odigran u Kostajnici 18. oktobra. Duel između Partizana i Knežpoljca iz Knežice, zakazan za dan 18. oktobar 2015. godine je odgođen, jer je procjenjeno da na terenu ”ima vode” i da ”nema uslova za igru”.

U pozadini svega su lični interesi, jer Knežici baš ne ide najbolje, nalazi se na poslednjem mjestu i prijeti joj ispadanje u “beton” ligu. Prvi čovjek kluba, Darko Banjac (sin Dragana Banjca) pokušava na sve načine da uz pomoć oca, spase što se spasti da. Međutim, teško da mogu doći do tri boda na ”vrućem” terenu u Kostajnici, jer odlični Partizan ima najviše ambicije, a gostujuća ekipa bi za taj dan 18. oktobar, teško skrpila prvih jedanaest. Međutim, dogovor je pao, odgodićemo utakmicu i na kraju prvenstva vidjeti kome treba pobjeda, pa je novi meč zakazan za 8. novembra!

Kamere našeg portala bile su u Kostajnici 18. oktobra, baš u vrijeme u kome je prema Rasporedu takmičenja susret trebao biti odigran. Zaključili smo da su bili ispunjeni svi uslovi za odigravanje meča, ali smo i snimili teren i tu “silnu vodu” na njemu. Uživajte u snimku i komentaru našeg saradnika uz naravoučenije: “u laži su kratke noge”.

Pravdabl.com