zivot je cirkusKraj mjeseca oktobra u Prijedoru „rezervisan“ je za 42. modno-scenski performans Jelene Govedarice koja potpisuje scenario, scenografiju, koreografije i režiju ovog događaja.

Fall/winter Fashion show pod radnim nazivom „Život je cirkus“ biće održan u subotu, 31. oktobra u Pozorištu Prijedor od 20 časova.

-Biće to miks umjetnosti. Gradacija priče ide od nesvjesnog nonšalantnog ponašanja muža prema ženi gdje ona nakon rušenja njenih snova i unutrašnjeg glasa, okreće sve u svoju korist praveći mu od života cirkus. Od tog momenta baviće se isključivo samo sobom, ne više kućom i mužem, što će u njegov život donijeti nemir i haos. Ipak, na kraju napraviće kompromis, ali tek onda kad i on sam proživi sve na svojoj koži jer je ona njegov najljepši nakit u životu – kaže Govedarica kojoj će partner na sceni biti glumac Aleksandar Stojković Piksi.

Poznavajući ovu mladu Prijedorčanku koja se već dugo vremena bavi modom, i čiji scenski performansi nikog ne ostavljaju ravnodušnim jer se razlikuju od klasičnog poimanja modnih revija, za publiku će biti od svega ponešto.

Na reviji učestvuju: Legend WW, Sport Vision za odrasle i djecu, Carmen Line, Studio Zox, Performans Urnebes, Modni atelje Stella iz Bijeljine sa svečanim haljinama i dizajnerka Danica Komadina,.

Revijalni dio program biće u znaku KRG „Allegro“ Banja Luka, Plesnog studija „Top Dance“ Prijedor, a učestvovaće i mladi fudbaleri FK „Rudar-Prijedor“.

-U ovu reviju smo uložili tri mjeseca intenzivnih priprema. Maksimalno smo spremni da prisutnoj publici priredimo još jedan modno-scenski spektakl – dodala je na kraju vlasnica Škole za manekene „Models by Jelena Govedarica“.

Voditelj programa je Dejan Rauš a cijena ulaznica je 5 KM.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Video – ELTA TV