pravdabl-banjacFudbalska sudijska mafija u Republici Srpskoj, ali i Bosni i Herecegovini je u strahu!? Njen prvi čovjek, Dragan Banjac brutalno je pretučen u petak naveče u centru Prijedoru. Izvor blizak istrazi našem portalu dao je informaciju u ovom događaju.

– Sve se dogodilo u neposrednoj blizini stadiona FK Rudar Prijedora. NN lice “unakazilo” je Banjca. Zaista je strašno izgledao. Lice gotovo neprepoznatljivo, izbijeni svi zubi iz prednje vilice, a vilica polomljena. Lice u masnicima, kao da je preko njega prešlo krdo slonova. Ma to je bilo strašno! Imao je povrede po cijeloj glavi, a po svemu sudeći razlog ovog obračuna su pitanja unutar Sudijske organizacije PFS Prijedor – istakao je izvor blizak istrazi.

Ono što je čudno u cijeloj priči, ovaj napad, izuzev našeg portala niko nije evidentirao! A, radi se o prvom čovjeku sudijske organizacije FSRS i FSBiH!

Da li su na ovaj način čelne fudbalske kuće dejtonske tvorevine (FSBiH i FSRS) digle ruke od Banjca, ili su u strahu zabrinuti za svoje fotelje, veliko je pitanje. Po fudbalskim kuloarima jasno provejava da je Banjac svoju moć uvezao sa čelnim ljudima FSRS, ali isto tako i da debelo naplaćuje reket od mnogih koji hljeb zarađuju pištaljkom i zastavicom. Sve više je onih koji javno progovaraju o sudijskoj mafiji, u kojoj je Banjac bio na vrhu piramide, godinama unazad, a pojedini arbitri koji nose znak FIFA i UEFA već sada strahuju za svoju sudbinu, jer jasno im je stavljeno do znanja da su sledeći na listi za odstrel, a video materijali kupovine “ljudi u crnom” biće uskoro i ekskluzivno prikazani na našem portalu.

Dragan Banjac vida rane, a svi se pitaju ko je sledeći. Mnogi već sada nemaju miran san, i neće ga ni imati.

Pravdabl.com