boris gavran trener rudar prijedoraPonovo će Rudar-Prijedor, poslije gubitka bodova na svom terenu u prvenstvu Premijer lige BiH protiv bijeljinskog Radnika, morati da se iskupljuje na strani, jer ga očekuje gostovanje Vitezu.

Šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Boris Gavran ima ponovo problema sa sastavom tima, jer neće moći da računa na „požutjelog“ Bojana Burazora, kao ni povrijeđene Mirzu Džafića (trbušni zid) i Dejana Kojića (ozljeda koljena).

-Iz utakmice u utakmicu nedostaju nam po tri-četiri igrača, što je za naš fond mnogo. Bez obzira što ćemo biti hendikepirani, posebno, jer ćemo teže ići u napadačke akcije, pošto će nam nedostajati brzina Kojića, uvjeren sam da će momci koji dobiju povjerenje pružiti svoj svoj maksimum. I u dosadašnjim utakmicama moji igrači su pokazali borbenost, želju i htijenje, nekada je to bilo dovoljno da se ostvari pozitivan rezultat, a kada je protivnik bio jači, nije – naglasio je Gavran.

Vitez, po mišljenju statega Prijedorčana, kvalitetom igračkog kadra nije opravdao dosadašnji bodovni učinak.

Iako njegove izabranike ožekuje težak zadatak, nada se da će dati sve od sebe da ostanu neporaženi.

-Odvojile su se već ekipe koje očekuje borba za očuvanje premijerligaškog statusa, a među njima je i naša. Ostalo je još dosta bodova u opticaju. Posebno je važno i osvajati ih protiv konkurenata, kako bi se stiglo do željenog cilja, opstanka – naglasio je Gavran.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com