kupon zastitna radionicaKampanja “Zaštitna radionica – fabrika osmijeha” Fondacije “Zajednički put” će trajati tokom mjeseca oktobra s ciljem promocije rada Zaštitne radionice i ručnih radova njenih korisnika. Osnovni motiv ove kampanje je da dragim sugrađanima omogućimo da obraduju sebe i njima drage osobe po vrlo povoljnim cijenama.

Kreatori više od 1.800 unikatnih rukotvorina Zaštitne radionice su učenici JU Centar “Sunce”, mladi s invaliditetom, nedovoljno afirmisani umjetnici Prijedora, kao i drugi nezaposleni talentovani sugrađani.

Kupovinom proizvoda iz širokog asortimana Zaštitne radionice, naši sugrađani direktno pomažu rad naših korisnika jer svi prihodi od prodaje se direktno usmjeravaju kreatorima prodatih proizvoda.

Tokom kampanje, pored svakodnevnih promotivnih aktivnosti, biće organizovano nekoliko prodajnih izložbi Zaštitne radionice u preduzećima i javnim ustanovama u prijedoru – partnerima Fondacije „Zajednički put“ i naših korisika. Pored toga, tokom trajanja oktobarske kampanje biće organizovana i nagradna igra za sve naše kupce koji u toku mjeseca posjete Zaštitnu radionicu i kupe proizvode u vrijednosti od najmanje 10 KM.

Zaštitna radionica Prijedor otvorena je u januaru 2015. godine kroz projekat “Inkluzivno preduzetništvo” i od tada fukncioniše uz podršku osnivača i donatora Fondacije “Zajednički put” Semire Hoffmann. Osnovni cilj postojanja Zaštitne radionice je pružanja podrške samozapošljavanju mladih ljudi, posebno mladima s invaliditetom koji su u osam mjeseci postojanja osvarili simbolične prihode u ukupnom iznosu nešto većem od 2.600,00KM.

S obzirom da je ovo jedini izvor prihoda za mnoge od njih, kao i da se na ovaj način direktno pospješuje stručna nastava u JU Centru „Sunce“, ovakvim i sličnim kampanjama želimo da motivišemo naše sugrađane da se aktivnije uključe u podršku najugroženijim ali vrijednim kategorijama stanovništva našeg grada.

Posjetite nas, odaberite unikatan poklon, dragim ljudima i našim korisnicima uljepšajte dan!

Sve dodatne informacije možete dobiti lično u prostorijama Zaštitne radionice Fondacije “Zajednički put”, Ulica Majora Milana Tepića bb, (u blizini Patrije, pored kopirnice GLS design), svakim danom osim nedjeljom u periodu od 09:00 – 17:00 sati, ili putem sledećih kontakata:
E-mail: fondacija.uw@gmail.com
Telefon: 065-255-799 (Dragana) i 065/233-234 (Đida)

Fondacija „Zajednički put“ Prijedor – Zaštitna radionica