sirotanovici kod nedje debelog-plakatNakon planetarno poznatih „iventa“ kakvi su bili „Neđzit Fest“ i „Čvarčijada“ održanih u avgustu i decembru prošle godine, „Rakijalinova“ iz februara 2015. i Večeri klasične muzike iz aprila ove godine, krčma „Kod Neđe Debelog“ samo za Vas organizuje novi „hepening“.

Među ljubitelje masnoće i holesterola na „daske koje rakiju znače“ stižu „Sirotanovići“ koji će sve prisutne, a i one druge, upoznati sa „Svetom tajnom krmoklanja“ kao i svim ostalim tajnama sirot`nje.

Tim povodom rakija će biti nikad skuplja, prodavaće se po cijeni od 0,95 KM a 5 feninga kusura sigurno NEĆETE dobiti jer Dragica nema sitno.

U nastavku Vam prenosimo riječi dobrodošlice i ohrabrenja, našeg i vašeg, jednog i jedinog Neđe Debelog.

Dragi moji gosti,
INTER PEDES VIRGINUM EST IUVENUM

Sa ogromnim miropomazanjem i strašću Vas obavještavam da nam je stigla jesen, a to automatski znači naše omiljeno doba – KRMOKOLJA, kojem i dalje pristupamo sa nesmanjenim žarom i intenzitetom. U pitanju je svima dobro i nadaleko poznata – SVETA TAJNA KRMOKLANJA, koja u svima nama izaziva oštar holesterol.

Tim povodom, u našu krčmu nam stižu zaista posebni gosti, ljudi koji će vas sigurno naćerat da se upišate od smijeha i rike, kaj nerasti pred klanje. U pitanju je nenadje.ivo potentni trojac AKT „SIROTANOVIĆI“ iz Banjeluke, u sastavu Mirkan, Igor i Dule, koji Vam garantuje nezaboravnu i neviđenu zabavu. Za vake majstore humora, dodatna pozivnica vam sigurno neće trebat! Gordost i predrasude ostavite ispred krčme, da se smrznu i survaju kaj parip na mrazu. A omladna je insistirala da to veče čitavo vrijeme sa zvučnjaka tuče vražji metal i rokenrol. Šta ću jadan siroma, moraću izdurat, mada vjerujem da će većina vas baš uživat.

Ali to nije sve! Ima Vaš dobri Neđo još svakije blagodeti za Vas. Pripremjo sam Vam mlađahne i oskudno odjevene hostese, koje će u mom strnjištu od krčme u epruvetama točiti božanstveni rakijsko-volarski brljavi nektar po nezapamćenoj cijeni od 0,95 KM. Pitate se čemu baš ovaka cijena? E pa zato dragi i mili moji, što ćemo na ovaj način simbolično proslaviti i obilježiti dvajes godina od dejtonskog mirovnog sporazuma, a sav prihod od prodane rakještine ćemo donirati porodicama Milošević, Tuđman i Iz(m)etbegović, koje su najzaslužnije što danas živimo u ovakvome blagostanju. Je.o ih brat materin!

Malo li vam je? Nema problema. Još mnogo toga ima da vas iznenadi. Cijena punomasne ali izrazito presvježe krmatne će samo to veče biti svega 15 KM po kili, što je i dalje ubjedljivo najniža cijena u vasioni i mliječnom putu. Posebno, ako uzmemo u obzir da se kila žive vage trenutno kreće od 3,30 do 3,60 KM i tako će sigurno bit do šokačkog božića.

Namah da Vam napomenem, da će u krčmi bit mjesta za sviju. Ko ne bude mogo da se ućera i nagura unutra, biće smješten u bašti naše i Vaše krčme, mnogo popularnijoj pod nazivom – GARDEN OF EDEN, kako su je Gane, Prica i Pećko već jedared prekrstili. Tu ćete, mili moji zainteresovani gosti, uz neodoljivo memljivi miris čuvene pecane (Danteovog pakla) moći nesmetano uživati u bravurama naših „Sirotanovića“. Nemoj da se ko boji neke studeni ili vjetra, jer sam već pripremjo poderanije ćebadi i prnja kojima ću obložit brvnaru, tako da će vam biti koj da ste u najtoplijem ambaru. A na kraju krajeva, naša bubnjara (vječna vatra) će se te večeri zaholcati kaj nikad do sade. Propiru i eko-komuše sam već pripremjo, nemate brige kad Vam Vaš Neđo veli.

Ako Vam sve ovo navedeno nije dovoljno da mi se pridružite u PETAK 9. OKTOBRA od 21h (ulaz je naravno džabni ko i vavije), onda ga moš je.at!

VOLI VAS (SAMO VAŠ) NEĐO DEBELI!!!

Vezane vijesti:

SJAJNA ATMOSFERA NA PRVOM NEĐZIT FESTU – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=6203

FENOMENALNO PRVO IZDANJE NEĐZIT FESTA – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=6246

MIRSO MRKALJ IZ BIŠĆANA POSTAO PRVI SVJETSKI PRVAK U BRZOM JEDENJU ČVARAKA – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=12281

POBJEDNIK „ČVARČIJADE“: PRESUDILI SU MOJ APETIT I ŽELUDAC-NIKO MI NE ZAMJERA ŠTO JEDEM ČVARKE – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=12327

ATMOSFERA I TAKMIČARI PRVE „ČVARČIJADE“ ULAZE U ISTORIJU – FOTO I VIDEO
http://www.prijedordanas.com/?p=12372

I KLADIONIČARI TRLJAJU RUKE: NAJVEĆI FAVORIT ČVARČIJADE NESLAVNO PROŠAO – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=12576

ODRŽANO VEČE KLASIČNE MUZIKE POD DIRIGENTSKOM PALICOM NEĐE „FON RAKIJANA“ DEBELOG – FOTO – VIDEO
http://www.prijedordanas.com/?p=19432

RAKIJALINOVO ZA ANTOLOGIJU: NE PROSIPAJTE RAKIJU, NISU TO MRVE DA SE MOGU POKUPITI – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=16099

RAKIJALINOVO: „LOLE IZ VOLARA I OKOLINE“ NAJBOLJI U ISPIJANJU RAKIJE – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=15980

Tekst i foto – Krčma kod Neđe Debelog/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com