saobracajka-polo sletio sa ceste (1)Na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka danas se dogodila nova saobraćajna nesreća u kojoj je teško oštećeno putničko vozilo, ali je Prijedorčanka koja je njime upravljala, na svu sreću, doživjela samo lakše tjelesne povrede.

Saobraćajka se dogodila u Kozaruši oko 16 časova a M.V. (46) iz Prijedora je bila za volanom automobila VW Polo, koji se kretao iz pravca Banjaluke, te je, iz za sada nepoznatih razloga, „sletio“ sa ceste i udario u betonski propust za vodu.

Polo se tom prilikom prevrnuo i „zabio“ u kanal.

Prema riječima stanovnika obližnjih kuća, prava je sreća da žena koja je upravljala automobilom nije zadobila teže povrede.

-Gospođa koja je bila u autu treba ovaj dan da slavi kao drugi rođendan. Zaista je pravo malo čudo da je, prema onome što sam vidio, prošla samo sa lakšim povredama i da nije ništa slomila, s obzirom da je prednji dio vozila teško oštećen – kaže jedan od mještana Kozaruše koji se nedugo nakon saobraćajke zatekao na licu mjesta.

On pretpostavlja da je mogući uzrok nesreće sitna kišica i mokar kolovoz te neprilagođena brzina vožnje uslovima na putu.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće obavila su ovlaštena službena lica policijske Stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Tekst i foto – Nijaz Huremović/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

saobracajka-polo sletio sa ceste (2) saobracajka-polo sletio sa ceste (3) saobracajka-polo sletio sa ceste (4)