kosarkasi veterani-kos za centar sunce (1)Košarkaški klub veterana Prijedor napravio je proteklih dana hvale vrijednu akciju.

Naime, predstavnici ovog kluba su posjetili Centar „Sunce“ Prijedor kojem su na korištenje dali koš, koji je postavljen na otvoreni sportski teren u krugu ovog centra.

-Hvala našim prijateljima iz Košarkaškog kluba veterana Prijedor koji su nas posjetili kako bi nam uručili ovaj poklon. Ovo će biti veoma korisno za učenike naše obrazovne ustanove, koji će košarku od sada moći da igraju i na otvorenom terenu – rekla je Slađana Radaković, direktorica Centra „Sunce“ u kojem se obrazuju djeca sa posebnim potrebama iz prijedorske regije.

-Uz pomoć naših prijatelja napravili smo koš koji smo dali na korištenje učenicima ove ustanove kako bi ga mogli koristiti svakodnevno, kada to vrijeme dozvoli – poručili su iz Košarkaškog kluba veterana Prijedor.

Tekst – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Centar „Sunce“

kosarkasi veterani-kos za centar sunce (2) kosarkasi veterani-kos za centar sunce (3) kosarkasi veterani-kos za centar sunce (4) kosarkasi veterani-kos za centar sunce (5)