branko bilbija (1)Nakon što je Prijedorčanka Dragana Vranješ učestvovala u jednoj od sezona rijaliti serijala „Veliki brat“ baš kao i Slaviša Lakić, u novoj sezoni ovog rijalitija mogao bi se pojaviti još jedan naš sugrađanin.

Radi se o dvadesetjednogodišnjem Branku Bilbiji iz Ljubije kod Prijedora.

-Nakon što sam čuo za novu sezonu „Velikog brata“, prijavio sam se iz čiste znatiželje, jer sam želio da probam nešto novo – priča Bilbija.

On kaže da je potom otišao na prvu audiciju koju je prošao a zatim i drugu nakon koje se našao među deset potencijalnih kandidata iz Bosne i Hercegovine.

-Bilo je interesantno na audicijama. Mislim da sam im bio dovoljno zanimljiv jer sam ušao u uži izbor, što zaista nisam očekivao – rekao je Bilbija i dodao kako ovih dana očekuje poziv iz centrale „Velikog brata“ kako bi saznao da li će učestvovati u ovom rijalitiju.

branko bilbija (4)On dodaje da će se, ukoliko do poziva ne dođe, prijaviti i za učešće u rijaliti programu „Maldivi“.

Ovaj mladić je završio trgovačku školu i trenutno je nezaposlen.

-Prije nekoliko godina sam počeo da se bavim manekenstvom u Školi manekena „Models by Jelena Govedarica“ u Prijedoru. Tu sam se „pronašao“ i volio bih da se tim poslom bavim ozbiljnije – kaže Branko ističući da je mnogo naučio od Govedarice.

Treba istaći da je Bilbija aktivan član Omladinskog centra Ljubija te je učestvovao u brojnim radionicama, akcijama i projektima koji su realizovani.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

branko bilbija (2) branko bilbija (3)