ofk sloga rakelici-stolice-stadion (1)Članovi i simpatizeri OFK „Sloga“ Rakelići zajednički realizuju akciju postavljanja plastičnih stolica na svom stadionu u Saničanima.

-Za sada smo nabavili i postavili tri reda stolica (ukupno 123 stolice) koje su plaćene novcem iz klupske blagajne. Ostalo nam je da postavimo još dva reda, oko 80-ak stolica, čime bi naš stadion dobio sasvim drugi izgled – rekao je Goran Bujić, igrač i aktuelni predsjednik OFK „Sloga“ Rakelići.

On je dodao da je klub napravio i polugodišnje propusnice za sve utakmice „Sloge“ koje koštaju 10 KM, i na kojima piše da se njihovom nabavkom učestvuje u kupovini jedne stolice.

-Ovim propusnicama želimo da podstaknemo naše sugrađane i prijatelje da sa skromnim sredstvima mogu da pomognu rad našeg kluba. Za prva tri dana smo prodali preko 50 propusnica i time smo povratili dio uloženog novca koji ćemo dalje investirati u unapređenje uslova za rad i sanaciju klupskih prostorija – istakao je Bujić.

OFK „Sloga“ Rakelići, koja se takmiči u Četvrtoj ligi FSP Prijedor, ove je godine obilježila vrijedan jubilej, 40 godina postojanja.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Tanja Vranješ/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

ofk sloga rakelici-stolice-stadion (2) ofk sloga rakelici-stolice-stadion (3) ofk sloga rakelici-stolice-stadion (4) ofk sloga rakelici-stolice-stadion (5)