krneta-borba 1Proteklog vikenda Prijedorčanin Dejan Krneta, član Fight Cluba „Winner“ iz našeg grada, odradio je K1 profi borbu u Švajcarskoj protiv favorizovanog Benija Osmanoskog.

Krnetin protivnik je bio nešto bolji u prvoj rundi ali je Prijedorčanin uzvratio u drugoj rundi meča pa je Osmanoskog „bacio na glavu“ i poslao u nokdaun i činilo se da je na pragu pobjede.

Međutim, ovaj iskusni borac se oporavio te je dominirao u nastavku borbe pa je sudija prekinuo meč krajem treće runde i proglasio pobjedu Osmanoskog.

„Iako je poražen u ovom meču, Krneta se sjajno borio i dostojno reprezentovao svoj klub i grad. Dugi period bez borbi ipak je ostavio traga na našem članu, ali ono što je prikazao u Švajcarskoj nam govori da u njemu i dalje ima kvaliteta“, rekao je Gordan Zorić, trener Fight Cluba „Winner“.

On je dodao da je Krnetu na ovaj meč kao menadžer odveo Nijaz Mujić, predsjednik za BiH u WKU federaciji, što dovoljno govori da je rad Fight Cluba „Winner“ cijenjen a njegovi borci rado viđeni u mnogim borbama širom Evrope.

Fight Club „Winner“ Prijedor
krneta-borba 2 krneta-borba 3 krneta-osmanoski 1