srna-amp-poklon bonovi (1)Rukovodstvo rudnika “Arselor Mital Prijedor” i sindikata ove firme uručilo je danas poklon bonove od po 100 KM za više od 50 djece umrlih radnika i samohranih roditelja ovog preduzeća.

Generalni direktor rudnika Mladen Jelača rekao je da na ovaj način kompanija želi dati perspektivu djeci svojih radnika koji, nažalost, više nisu živi.

“Ulažemo u mlade ljude i ovim skromnim doprinosom danas nadam se da ćemo uspjeti angažovati pozitivnu energiju. Želim vam sretnu školsku godinu i da budete sposobni da sami kreirate svoj život”, poručio je Jelača učenicima i studentima.

Predsjednik Sindikata Milanko Stojnić rekao je da je program “Pružimo djeci toplinu” pokrenut prije desetak godina i da uspješno traje i danas.

srna-amp-poklon bonovi (2)“Mi smo ponosni na vas što se školujete redovno i želimo vam sretno školovanje, a tako bi i vaši roditelji bili ponosni na vas”, poručio je Stojnić.

Koordinator Programa ulaganja u lokalnu zajednicu kompanije “Arselor Mital Prijedor” Predrag Šorga rekao je da poklon bonove u vrijednosti od 100 KM učenici i studenti mogu potrošiti u prodavnicama sportske opreme “Sport vižn” koja na svaki bon poklanja djeci još deset odsto, te je ukupna vrijednost poklon bona od ove godine 110 KM.

Kompanija “Arselor Mital Prijedor” u ovoj godini izdvojiće 260.000 KM za Program ulaganja u lokalnu zajednicu putem 30 novih projekata. Od 2006. godine u 150 projekata korisnih za lokalnu zajednicu do sada je uložila više od tri miliona maraka, obuhvativši više od 80.000 korisnika.

SRNA