masovna tuca prijedor (1)Policijskoj stanici Prijedor I, 12.08.2015. godine oko 03,40 časova, prijavljeno je da je u Ulici Miloša Obrenovića, grad Prijedor, narušen javni red i mir od strane više lica.

Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta, i tom prilikom su potvrdili navode prijave.

Radeći na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do narušavanja javnog reda i mira utvrđeno je da su lica V.V., D.R., M.S., D.K., fizički napala lica A.O., A.P., D.M., A.M., kojom prilikom su licima A.O. i A.P. nanijeli vidne povrede u predjelu glave.

Lice A.O. je vozilom Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu Prijedor radi ukazivanje medicinske pomoći i saniranja povreda.

Policijski službenici CJB Prijedor u saradnji sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Banja Luka, preduzimaju mjere i radnje na kvalifikaciji navedenog događaja, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen odgovarajući izvještaj protiv lica V.V., D.R., M.S., D.K..

Napominjemo, lica V.V., D.R., M.S., D.K. su višestruki povratnici u vršenju prekršaja sa elementima nasilja, te u vršenju krivičnih djela (nasilničko ponašanje, razbojništvo, izazivanje opšte opsanosti, nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti, nanošenje tjelesnih povreda).

CJB Prijedor

Vezane vijesti:

MASOVNA TUČA ISPRED PEKARE, BILO I POVRIJEĐENIH – FOTO
http://www.prijedordanas.com/?p=27514