prijedorske omladinske igre 2015-pocetak (1)Revijalnim košarkaškim susretima seniora i juniora te izvlačenjem parova za takmičenje u malom fudbalu, sinoć su počele Prijedorske omladinske igre 2015.

Organizatori ove manifestacije su Prijedorsko urbano udruženje mladih (PUUM) i Omladinski savjet Prijedor .

Igre će trajati do 14. avgusta a sadržavaju takmičenja u u malom fudbalu, (I kategorija učesnici – max 30.godina ), košarci-street ball (I kategorija – učesnici 12-13 godina, II kategorija – učesnici 14-15 godina i III kategorija – učesnici 16-17 godina), i u odbojci na pijesku (I kategorija – učesnice do 11.godina, II kategorija – učesnice do 15.godina i III kategorija mješoviti parovi do 23.godine).

prijedorske omladinske igre 2015-pocetak (2)Takmičenje u malom fudbalu se igra na igralištu iza SD Mladost kod picerije Napoli.
Takmičenje u street ball-u se igra na igralištu ispred SD Mladost, kod Gimnazije Sveti Sava.
Takmičenje u odbojci se igra na terenu za beach volleyball pokraj rijeke Sane pored ugostiteljskog objekta Močvara.

Kada je u pitanju mali fudbal, prijavljeno je osam ekipa koje su podijeljene u dvije grupe u kojima će igrati svako sa svakim.

Danas igraju ekipe Mladi Prijedora, Udruženje mladih, Mladost Bistrica i Fenix dok će sutra snage odmjeriti Kokin grad, Prijedorsko udruženje mladih, OSP i Rekreativo.

prijedorske omladinske igre 2015-pocetak (3)Utakmice se igraju od 18 do 22 časa a polufinale i finale je na rasporedu u četrvtak.

Takmičenje u streetballu počinje od 18 časova a za sada je prijavljeno 20-ak ekipa.

Odbojka na pijesku će se igrati u četvrtak i petak.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona: Mali fudbal – 065/951-705, Street ball – 065/ 710-440, Odbojka na pijesku – 066/201-698.

Generalni sponzor Prijedorskih omladinskih igara 2015 je grad Prijedor.

VAŽNO:
Poštovati starosne granice koje su istaknute za sportove, svako nepoštovanje će imati za rezultat diskvalifikaciju ekipe.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com