oruzjeLice čiji su inicijali D.S. /44/ iz Ništavaca predalo je prijedorskoj policiji vojno naoružanje koje je bilo sakriveno u dvorištu porodične kuće četrdesetjednogodišnjaka osumnjičenog za ubistvo izvršeno 24. maja.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor izvršili su kriminalističku obradu nad četrdesetčetvorogodišnjim D.S.

U saopštenju CJB Prijedor navodi se da je u toku kriminalističke obrade to lice policijskim službenicima predalo određenu količinu vojnog naoružanja koje je bilo sakriveno u dvorištu porodične kuće lica čiji su inicijali D.S. /41/, osumnjičenog za ubistvo.

“Policijski službenici su privremeno oduzeli automatsku pušku, 14 komada barutnih punjenja za minobacač, dva okvira za automatsku pušku, 388 komada municije, četiri ručne bombe, pet komada manevarske municije i nož za automatsku pušku”, navodi se u saopštenju.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banjaluka, Područna kancelarija Prijedor, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija protiv četrdesetjednogodišnjeg lica čiji su inicijali D.S.

Draško Sekulić /41/ iz Ništavaca osumnjičen je da je 24. maja nožem ubio suprugu Natašu Sekulić /37/.

SRNA