super kort kozarac-otvaranje (1)Kompanija „ Fructa trade“ iz Dervente otvorila je danas u Kozarcu kod Prijedora 23. po redu maloprodajni objekat „Super Kort“.

Direktor Duško Reljić je istakao da je ovo još jedna prilika da se pokaže da „Fructa trade“ i „Kort marketi“ imaju progresiju širenja.

-Mi našim kupcima želimo da napravimo novi i bolji ambijent za kupovinu i mjesto gdje će oni za svoj novac imati adekvatnu cijenu proizvoda – rekao je Reljić.

On je potvrdio da je objekat u Kozarcu, pored magistralnog puta Prijedor-Banja Luka, smješten na oko 1.300 kvadratnih metara, da raspolaže sa oko 15.000 artikala i zapošljava 35 radnika, što će dodatno uvećati ukupan broj zaposlenih u kompaniji kojih trenutno ima oko 700.

super kort kozarac-otvaranje (14)-Uvažavajući konkurenciju, koja je vrlo snažna, mi se dobro sa tim borimo i ljudi su prepoznali nas kao kvalitetan domaći trgovinski lanac i mi smo zadovoljni sa onim što radimo i što prometujemo – istakao je Reljić.

On je najavio otvaranje novog tržnog centra od 8.400 kvadratnih metara u Banja Luci, na prostoru bivšeg „Obija“ gdje će se pokazati snaga i moć u ovom dijelu posla kojim se „Fructa trade“ bavi uz napomenu da se u svim prodajnim objektima mogu naći i proizvodi vlastite robne marke po atraktivnim cijenama.

-Objekat u Kozarcu je izgrađen u skladu sa najvišim standardima iz oblasti trgovine i građevinarstva, kao i sa najsavremenijom opremom koja omogućava lakše, brže i efikasnije zadovoljavanje potreba kupaca, a samim tim i održavanje standarda kvaliteta i sigurnosti upravljanja hranom – dodao je Reljić.

U sklopu „Super Korta“ se nalaze i kafe-restoran, dječija igraonica i više od 200 parking mjesta.

Svečanosti otvaranja prisustvovao je i gradonačelnik Prijedora Marko Pavić.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

super kort kozarac-otvaranje (3) super kort kozarac-otvaranje (2) super kort kozarac-otvaranje (4) super kort kozarac-otvaranje (5) super kort kozarac-otvaranje (6) super kort kozarac-otvaranje (7) super kort kozarac-otvaranje (8) super kort kozarac-otvaranje (9) super kort kozarac-otvaranje (10) super kort kozarac-otvaranje (11) super kort kozarac-otvaranje (12) super kort kozarac-otvaranje (13) super kort kozarac-otvaranje (15) super kort kozarac-otvaranje (16)