udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (1)Članovi Sportsko-ekološkog društva za uzgoj i zaštitu sitnih životinja „Golub“ iz Prijedora organizovali su protekle nedjelje akciju čišćenja i odvoza smeća na poznatom gradskom izletištu na Pašincu.

-Ovom akcijom željeli smo dati svoj skroman doprinos očuvanju životne sredine. Slične akcije planiramo realizovati i u narednom periodu u saradnji sa Odredom izviđača „Dr Mladen Stojanović“ – rekao je sekretar ovog društva Branko Stojanović.

U samoj akciji učestvovalo je tridesetak članova Udruženja svih uzrasta.

-Osim izletišta Pašinac, čistili smo i korito obližnje rječice. Prikupili smo veliku količinu smeća, prvenstveno plastičnih i staklenih flaša, limenki, najlon kesica i drugog otpada koji priroda ne može da razgradi. Na kraju akcije organizovali smo na istoj lokaciji druženje naših članova i prijatelja – potvrdio je Mladen Goronjić, predsjednik „Goluba“.

Tekst – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – Udruženje „Golub“ Prijedor

udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (2) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (3) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (4) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (5) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (6) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (7) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (8) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (9) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (10) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (11) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (13) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (12) udruzenje golub-ciscenje izletista pasinac i druzenje (14)