prijedor-gorazde-izvjestaj 3Rukometaši Prijedora su u posljednjem 30. kolu Premijer lige BiH poraženi u Mostaru od Zrinjskog 33:31(16:15).

Izabranici trenera Bojana Unčanina završili su prvenstvo na devetom mjestu sa po 15 pobjeda i poraza, osvojivši 45 bodova, koliko ima i osmoplasirana Krivaja iz Zavidovića, uz bolju gol-razliku.

-Ispunili smo plan u ovoj sezoni, jer nismo bili u situaciji da se borimo za opstanak, a napravljen je vidan pomak na planu rada, zalaganja i same igre prve ekipe. Odigrali smo i u Mostaru veoma dobro i bili ravnopravni „plemićima“, koji su nastupili kompletni, sa svim raspoloživim snagama, za razliku od prethodnih mečeva – rekao je predsjednik kluba Aleksandar Miljuš.

Kod Prijedorčana, kao i u većini utakmica, najefikasniji je bio desni bek Dejan Unčanin, njemu uz rame Duško Hercegovac, dok su se u redovima domaćih istakli najefikasniji igrač susreta Mirko Herceg i Nedeljko Dominiković.

Zrinjski-Prijedor 33:31(16:15)

Dvorana „Pod Bijelim brijegom“ Mostar
Gledalaca: 100
Sudije: Ivor Hrstić (Čapljina) i Dario Šimić (Buna)
Sedmerci: Zrinjski 7(6), Prijedor 6(6)
Isključenja. Zrinjski 4 minuta, Prijedor 8 minuta

ZRINJSKI:
Vistorog, Pervan 1, Slišković, Orlović 4, Perić 1, Anđelić, Dominiković 8, Paradžik, Bošnjak 4, Dodig 2, Babić, Herceg 11, Mandić, Mandarić, Bošković, Džeba 2

PRIJEDOR:
Topić, Vejnović, D.Unčanin 9, Miljuš, Blagojević 4, Balaban, Daničić 5, Selimbegović 2, Čutura, Kragulj, Hercegovac 7, Kecman 2, Radaković 2

N. Đerić
Foto – arhiva