rudar prijedor-dolasci i odlasci igraca (1)Prijateljska utakmica koja je večeras odigrana u Novom Gradu između domaće Slobode i Rudar-Prijedora završena je neriješenim rezultatom 1:1 (1:0).

U prvom dijelu meča koji je igran po sparnom vremenu na terenu stadiona „Mlakve“ bolje se snašao prvoligaš Republike Srpske koji je pogotkom nekadašnjeg igrača Prijedorčana Arnesa Brkića poveo sa 1:0 u 17. minuti susreta.

Premijerligaš je do remija u ovom prijateljskom susretu stigao desetak minuta prije kraja meča kada je pogodio Petar Kunić koji je prije nekoliko dana stigao u redove Prijedorčana.

U redovima domaće ekipe nastupila su i četvorica dojučerašnjih igrača „zeleno-crnih“ Nikola Miličević, Dejan Inđić, Predrag Kovljen i Dušan Milinković dok je izostao Saša Pušac koji je povrijeđen.

Sloboda je nastupila u sastavu: Majkić, Kovljen, Milinković, Tica, Popović, Kovačević, Ćulibrk, Vojnović, Brkić, Stojanović, Antonić. Igrali su još Inđić, Miličević, Babić, Žujić, Mustedanagić, Jovanović, Parhamov, Mijić, Krupić, Plavulj.

Prijedorčani su utakmicu počeli u sastavu: Kuzmić, Marić, Kukavica, Pekija, Hamzić, Miodragović, Desnica, Mešić, Ovusu, Despotović, Mrkić. Drugo poluvrijeme igrali su: Kozić, Šodić, Nišević, Miloš, Ćulum, Džasper, Burazor, Pejić, Kojić, Radoja, Kunić.

Tekst i foto arhiva – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com