rudar prijedor-skupstina juli 2015 (1)Večeras je održana 9. redovna sjednica Skupštine FK Rudar-Prijedor na kojoj je došlo do određenih promjena u upravljačkim strukturama kluba.

Skupštini je prisustvovalo 19 od 37 delegata pa je time ispunjen minimum da bi sjednica bila validna.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 8. redovne sjednice, razmatrao se Finansijski izvještaj kluba sa Revizorskim izvještajem za 2014. godinu koji je takođe jednoglasno usvojen.

Potom je uslijedilo razmatranje i usvajanje Izvještaja o radu Upravnog odbora koji je dobio podršku delegata na Skupštini.

rudar prijedor-skupstina juli 2015 (2)Nakon toga je uslijedilo donošenje Odluke o razrješenju Dragana Bojanovića, predsjednika Skupštine kluba koji je podnio ostavku te imenovanju novog predsjednika za šta je podršku dobio Božo Grbić dok je na mjesto potpredsjednika izabran Zdravko Ostojić.

Delegati su zatim pred sobom imali odluku razrješenju članova Upravnog odbora, izboru novih članova te izboru predsjednika i dva potpredsjednika UO.

U novi Upravni odbor FK Rudar-Prijedor ušli su Goran Bojić (privrednik), Milenko Đaković (grad Prijedor), Dalibor Majkić (ArcelorMittal Prijedor), Predrag Šorga (ArcelorMittal Prijedor), Darko Zdjelar (Bosnamontaža Prijedor), Zoran Kljajić (Prijedorputevi Prijedor), Aleksandar Savić (privatni preduzetnik i dugogodišnji sportski radnik), Fuad Nezirević (privatni preduzetnik i dugogodišnji sportski radnik) i Slobodan Bodo Ličina (dugogodišnji sportski radnik).

Nakon što je dosadašnji predsjednik UO Goran Bojić odustao od novog mandata na istoj poziciji, za šta je bio predložen, obrazlažući to brojnim poslovnim obavezama, za novog predsjednika Upravnog odbora FK Rudar-Prijedor jednoglasno je izabran Dalibor Majkić, dok su Bojić i Đaković izabrani za potpredsjednike.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

rudar prijedor-skupstina juli 2015 (3)