models by jelena govedarica-nove aktivnosti (3)Krajem mjeseca maja i početkom juna Škola za modele i manekene Jelene Govedarica ugledala je svjetlost dana i u Kozarcu.

Interesovanje je veliko, navodi Govedarica i ne krije oduševljenje gostoprimstvom ali i željom djece da nauče mnogo toga o modi i manekenstvu ali i kreativnosti.

-Startali smo sa radom, „širimo se“ i idemo u velike i nove pobjede. Otvaramo Školu za modele i manekene u prvoj sedmici septembra u Novom Gradu i sredinom septembra u Banja Luci – ističe Govedarica.

models by jelena govedarica-nove aktivnosti (1)S obzirom da posvećeno radi svoj posao i da je njeno edukovanje mladih mnogo više od učenja hoda i okruženje zaslužuje da uživa u modnim performansima i gleda ispričane životne priče kroz modu.To je zapravo ono što njen rad izdvaja od ostalih iz te branše.

-Mi smo ažurni i radni i vrijedni u svom poslu – uz osmijeh je rekla Jelena i najavila da će u Ljetnoj bašti obradovati publiku sa performansom kroz ljetnju kolekciju Sport Vision u sklopu jednog velikog bokserskog spektakla, gdje će prikazati važnost sporta u našem životu te tako performans nosi poruku „živimo sport na sebi odgovarajući način“.

models by jelena govedarica-nove aktivnosti (4)-Već 11. jula u glavnoj ulici u Novom Gradu bićemo dio modne revije „CASTRUM FASHION“ gdje smo ove godine pozvani kao saradnici te tradicionalne priče koja će ujedno biti i najava predstojećeg otvora Škole za modele i manekene u ovoj opštini. Na poziv frizerke Aleksandre Bokan odgovorila sam pozitivno jer isti pogled na prezentovanje mode na unikatan način je ono što nas je i uvezalo – rekla je Govedarica.

Ona je dodala da će njeno veliko iskustvo u organizovanju modnih performansa ovaj put upotpuniti tu priču u kojoj se prezentuju privredna dostignuća u Novom Gradu, jer se predstavljaju brendovi koji se tu i proizvode, garderobu i mnoštvo mladih perspektivih ljudi.

-Publika će tom prilikom gledati nešto novo, jedan modni kolaž kroz performans koji će nositi poruku „moda je stav“, što je i moj prepoznatljiv stil i životni stav. Zapravo, pokazaćemo da treba „nositi“ garderobu a ne ona nas – zaključila je Govedarica.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

models by jelena govedarica-nove aktivnosti (2)