40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (1)Samo dan poslije osvajanja titule šampiona u Prvoj ligi Republike Srpske i ekspresnog povratka u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, fudbaleri Rudar-Prijedora uveličali su proslavu 40 godina postojanja Omladinskog fudbalskog kluba Sloga iz Rakelića na stadionu u Saničanima.

Šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Zoran Bujić, koji je i sam ponikao u ovom uzornom sportskom kolektivu, doveo je svoje prvotimce, ali su priliku da odmjere snage protiv ekipe člana Četvrte lige FSP Prijedor, pojačane i sa svojim bivšim igračima, dobile uglavnom nade Prijedorčana.

„Zeleno-crni“ su slavili u susretu koji je, zbog vrućine, trajao u dva poluvremena od po pola sata, sa ubjedljvih 4:0(1:0). Mrežu slavljenika načeo je Boris Nišević, dvostruki strijelac bio je Nikola Miličević (jednom na odličnu asistenciju Vanje Vranješa), a trijumf je „ovjerio“ Dragan Srdić.

40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (2)OFK Sloga: Rudar-Prijedor 0:4(0:1)

Saničani
Stadion OFK Sloga
Gledalaca: 500
Sudija: Blaženko Torbica
Strijelci: Nišević u 22., Miličević u 39. i 42. i Srdić u 53.minutu

OFK SLOGA:
Radun, Đujica, Torbica, Marinović, Čačić, Dragić, Stanković, Krneta, Marić, Si.Objedović, D.Bujić
Još su igrali: Tadić, Knežević, Sa.Objedović, Stanić, Vujičić, Čiča, Gajić, Resanović
Trener: Sretko Stević

RUDAR-PRIJEDOR:
Petrović, Marić, Kukavica, Milinković, Kovljen, Vranješ, Nišević, Gavranović, Mijić, Pušac, Ristić
Još su igrali: Miličević, Srdić, Mikić, Pekija
Trener: Zoran Bujić

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (3) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (4) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (5) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (6) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (7) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (8) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (9) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (10) 40 godina ofk sloga rakelici-susret sa rudar prijedorom (11)