vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (1)Tanja M., mještanka Pejića kod Prijedora, zadobila je lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći nakon što je danas oko 14 sati, pod još nerazjašnjenim okolonostima mercedes karavanom kojim je upravljala sletila s lokalnog puta u ovom naselju i udarila u drvo.

Povrijeđenu, koja je bila sama u autu, do bolnice je, kako nezvanično saznajemo prevezao otac, odmah nakon što su je iz mercedesa koji se nakon silovitog udara zapalio izvukli mještani Pejića.

Ona na svu sreću nema opekotina, ni preloma, a u nesreći joj je rasječena usna. Ipak zbog praćenja opšteg stanja zadržana je na odjelu hirurgije opšte bolnice u Prijedoru, najvjerovatnije do sutra, nakon čega ide kući.

Na mjesto nesreće ubrzo su uz policiju stigli i vatrogasci TVJ Prijedor. Međutim mogli su samo ugasiti ono što je ostalo od auta starog 12 godina.

Šteta na mercedesu je totalna i prema procjeni vatrogasaca iznosi oko 15.000 maraka.

Uviđaj o nesreći obavila je PS za bezbjednost saobraćaja iz Prijedora.

Tekst – Dnevni avaz
Foto – Vatrogasci Prijedor

vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (2) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (3) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (4) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (5) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (6) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (7) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (8) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (9) vatrogasci prijedor-izgorio mercedes (10)