prijedor-sloga-rezultatJoš jedan poraz u gostima doživjeli su rukometaši Prijedora, ovoga puta od ekipe Gračanice rezultatom 33:31(16:13), ali su već odavno premašili sva očekivanja odličnim partijama u Premijer ligi BiH i plasmanom u gornjoj polovini tabele.

Domaći su bolje otvorili meč pa su poveli 9-2 ali se gosti ne predaju i do poluvremena smanjuju na -3. Nastavak igre donio je sličan scenario jer su igrači Gračanice stekli veliku prednost.

Pokušala je ekipa trenera Bojana Unčanina od 47. minuta kada je bila u minusu od osam golova razlike (21:29) da stigne do preokreta, napravila seriju od 7:2, ali nisu imala snage da dođu barem do boda.

Najbolji igrač utakmice u redovima domaćih bio je Salkić sa 13 golova, dok su kod Prijedorčana po 8 golova postigli Blagojević i Kaurin.

Gračanica-Prijedor 33:31(16:13)
Sportska dvorana Gračanica
Gledalaca – 200
Sudije – Ivor Hrstić (Čapljina) i Dario Šimić (Buna)
Sedmerci – Gračanica 3(2), Prijedor 5(4)
Isključenja – Gračanica 6 minuta, Prijedor 8 minuta
Crveni karton: Mandić (Prijedor) u 60. minuti (direktno isključenje)

GRAČANICA
Ahmetašević, Sarajlić, Spahić, Salkić 13, Mujačić, Alibegović 4, Saračević 1, Redžić, Osmanhodžić 7, Beširović, Sumbić 4, Šulić, Hamidović 4, Okanović, Trutović

PRIJEDOR
Topić, D.Unčanin 6, Miljuš, Davidović, Balaban, Daničić 2, Kaurin 8, Mandić 1, Selimbegović, Kragulj, Hercegovac 3, Čutura, Blagojević 8, Kecman 1, Radaković 2

N.Đerić
A.Drakulić
Foto – arhiva