Dragi roditelji,

pozivamo Vas da Vašu djecu registrujete u novootvorenoj pedijatrijskoj ambulanti koja radi u okviru Zdravstvene ustanove Specijalistički centar “Dr Predojević”.

Ambulanta će imati ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske kojim se obezbjeđuju besplatne zdravstvene usluge za svu djecu od rođenja pa do sedam godina, pod jednakim uslovima i na isti način kao u javnim zdravstvenim ustanovama.

U pedijatrijskoj ambulanti ZU Specijalistički centar “Dr Predojević” ordinira Primarijus dr Slavica Popović, specijalista pedijatrije sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom, čija bogata profesionalna karijera, znanje i posvećenost garantuju najviši stepen kvaliteta zdravstvene zaštite Vaše djece.

U pedijatrijskoj ambulanti Specijalističkog centra “Dr Predojević” obezbijeđene su besplatne usluge specijalističkog pedijatrijskog pregleda zdrave i bolesne djece svih uzrasta do sedme godine života, preventivni i sistematske pregledi novorođenčadi, dojenčadi i djece prema kalendaru obavljanja ovih pregleda, usluge savjetovalištva za bebe, kao i pregledi za vakcinaciju i pregledi prije upisa u vrtiće i škole.

Pored specijalističkih pregleda, obezbijeđene su i sve dijagnostičke i terapijske pedijatrijske usluge (EKG, ultrazvuk kukova, spirometrija, inhalacije, infuzije, previjanja, parenteralna terapija i drugo), a za sve navedene usluge posjedujemo novu, najsavremeniju opremu, aparate, instrumente i ostali medicinski materijal.

Uz prijatan ambijent ordinacije, ljubazno osoblje, stručan i edukovan kadar, Vama i Vašem djetetu biće posvećena najveća pažnja i biti osigurana najkvalitetnija pedijatrijska zdravstvena zaštita u cilju zdravog i bezbrižnog odrastanje Vaše djece.

MI BRINEMO O VAŠEM ZDRAVLJU.