Omarska – Sloboda Mrkonjić Grad
Subota, 3. juni u 17:30

Čitava sezona, čitava godina, stala je na kraju u utakmicu poslednjeg kola protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. Omarskoj je u subotu neophodna pobjeda kako bi izbjegla baraž, a osim toga osluškivaće se i rezultat iz Laktaša, jer je potrebno da Laktaši pobjede Drinu iz Zvornika.

U Laktaše ne sumnjamo, tako da su sve misli i sve snage usmjerene na utakmicu protiv Slobode, da u subotu pobjedi Omarska i da tako već u subotu igrači, stručni štab i uprava odu na zasluženi odmor.

Sloboda je u srijedu pobijedila imenjaka iz Novog Grada i tako prebrinula sve brige oko baraža i oko opstanka, ali vidjelo se i u ovoj završnici prvenstva da je veoma teško pobjediti rasterećene ekipe, a Omarska ponovo igra veoma bitnu utakmicu i sigurno je da će igrači Omarske biti pod velikim pritiskom.

Zato ne treba dužiti, u subotu se u Omarskoj igra utakmica zbog kakvih fudbal i jeste najbitnija sporedna stvar na Svijetu. Suspendovani su Vujičić i Stojnić zbog kartona, ali u ovakvim utakmicama odlučuje volja i srce, a naravno mnogo toga pozitivnog donosi i publika. Ne sumnjamo daće i publika napuniti stadion u Omarskoj i podržati plave momke u borbi da i dogodine gledamo prvoligaški fudbal.

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 17:30

FK Omarska