stk prijedor-gnjaticNa „Otvorenom Prvenstvu Dervente za mlade“ održanom u nedjelju u Derventi prijedorski stonoteniseri su bili vrlo uspješni a najviše je pokazala Marija Gnjatić koja se okitila sa dvije zlatne medalje u svojoj kategoriji mlađih kadetkinja i u starijoj kategoriji kadetkinja.

Prvo mjesto i zlatnu medalju na ovom turniru je osvojio i kadetski reprezentativac Petar Vučković. Kamšak Marko i Milošević Nikola su se plasirali među osam naboljih a još su učestvovali Radulović Đorđe i Veselinović Petar.

Na juniorskom prvenstvu BiH održanom u Vitezu protekle subote iz Prijedora nastupili su Petar Vučković i Pavle Puzigaća. Vučković je izborio plasman među osam najboljih a Pavle Puzigaća među 16 najboljih na ovom takmičenju.

Sljedećeg vikenda mladi prijedorski stonoteniseri nastupiće na dva takmičenja u Foči, na juniorskom pojedinačnom prvenstvu Republike Srpske (subota 25.04.2015.) i TOP-8 turniru za kadete i kadetkinje BIH (nedjelja 26.04.2015.).

Kroz kvailifikacije nastup u prvoj kvalitenoj grupi TOP-8A, najboljih 8 kadeta BiH izborili su Petar Vučković i Pavle Puzigaća kao i Marija Gnjatić u konkurenciji kadetkinja u drugoj kvalitenoj grupi TOP-8B što je sve jako dobar uspjeh mladih prijedorski stonotenisera jer klub ima dva takmičara među osam najboljih u BiH a Marijin uspjeh je tim veći jer je ona tek mlađa kadetkinja a izborila je učešće među 16 najboljih u starijoj kategoriji kadetkinja.

STK Prijedor