Radnik – Omarska
Petak, 5.maj u 19:00

U okviru 29.kola Omarska po prvi u svojoj istoriji gostuje kod ekipe Radnika u Bijeljini. Radnik je jedan od najvećih klubova u Republici Srpskoj i pred Omarskom je veoma teško gostovanje, a potreban je svaki bod.

Što se tiče Radnika, klub je bio u veoma turbulentnom periodu nakon prošlogodišnjeg ispadanja iz Premijer lige, ali se brzo uspio stabilizovati, skupiti veoma kvalitetnu ekipu i može se reći rutinski je bez mnogo briga odigrao ovogodišnju sezonu, te se trenutno nalazi na petom mjestu bez mogućnosti da osvoji titulu, ali će se vjerovatno već sledeće sezone boriti za povratak u Premijer ligu.

Što se tiče Omarske, nakon pobjede protiv Famosa, atmosfera je odlična i Omarska sa dosta optimizma putuje u Bijeljinu. Zbog kartona će izostati Romanić Bojan, Kopanja i Grahovac, a zbog povrede Romanić Darko, ali u Bijeljinu putuje respektabilna ekipa željna igre i nadigravanja. Realno, Omarska putuje u Bijeljinu bez velikog pritiska i nadamo se da će to uticati da odigra rasterećeno i pruži dobru igru. Igrala je Omarska ovog proljeća dosta dobrih utakmica u gostima, ali nije bilo ni dovoljno sreće da se osvoji koji bod. Zato se nadamo da će nas malo i sreća pogledati u Bijeljini i da će se Omarska iz Bijeljine vratiti bar sa jednim bodom.

Utakmica se zbog Đurđevdana igra u petak, 5.maja, u večernjem terminu od 19:00 časova.

Međusobni susreti
2022/23 1-1

Fk Omarska