vesti-nikola rasteMali Nikola Dunović iz Prijedora, dvoipogodšnji sin Jelene Trikić “Majke hrabrost”, žene koja je da bi ostvarila svoju najveću želju da rodi dete i postane majka odbila da primi terapiju protiv tumora na mozgu, bezbrižno raste uz požrtvovanog oca Gorana i njegovu porodicu u vedrog dečaka, kojeg naši čitaoci iz najudaljenijih krajeva sveta ne zaboravljaju.

Plemenita Rajka Tarlać iz Sidneja svojim redovnim darovima unosi radost i u kuću Dunovića, a to je učinila i ovog Vaskrsa poslavši 100 AUDza malog Nikolu koji će ovim novcem i svim drugim prilozima što su mu ih dosad podarili čitaoci “Vesti”, raspolagati kada napuni 18 godina. Dotad će donacije stajati na Nikolinom bankovnom računu.

– Prvo, veliko hvala gospođi Tarlać i svim drugim ljudima širom sveta koji su uz Nikolu i stalno mu šalju darove. Maleni je izrastao u nestašnog dečačića, sada već “prut mora raditi tri puta dnevno” – kaže otac kroz smeh. – Osim nestašluka, hvala Bogu, drugih problema nemamo, što je najvažnije. Zdrav je, a pažnju i ljubav mu poklanjaju i kompletna rodbina, komšije, baš svima je miljenik. Uskršnje praznike Nikola je proveo u Drvaru kod roditelja njegove preminule majke. – On im je jedina uteha i radost i moja dužnost je da ga što češće odvedem kod bake i deke – poručuje Goran Dunović.

POZIV DONATORIMA
Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Vesti-online.com