Osnovni sud u Prijedoru prihvatio je izjavu o priznanju krivice i muškarca iz ovog grada čiji su inicijali S.B. osudio na novčanu kaznu od 2.500 KM zbog krivičnog djela tjelesna povreda, objavio je danas ovaj sud.

Upresudi se navodi da je S.B. 7. aprila 2020. godine u Omarskoj fizički napao muškarca H.S. nakon što je prethodno provocirao njegovu djevojku Č.M.

Oštećeni je od udaraca izgubio svijest i zadobio nagnječine glave, potres mozga, istegnuće vratnog dijela kičme, nagnječenje krsnoslabinskog predjela i oguljotine laktova i koljena.

Osnovni sud u Prijedoru prihvatio je i izjavu o priznanju krivice i uslovno kaznio muškarca O.G. iz Prijedora za krivično djelo oštećenje tuđe stvari.

U presudi se navodi da je O.G. 9. avgusta 2017. godine u Gornjim Rasavcima kod Prijedora, za vrijeme narodnog zbora kod Crkve Svetog Pantelejmona, vozio u pripitom stanju i svojim “audijem A8” udario u agregat za struju vlasnice G.G, pričinivši 200 KM materijalne štete.

Kazna zatvora u trajanju od tri mjeseca se neće izvršiti ukoliko optuženi u roku od jedne godine od dana pravosnažnosti presude ne učini novo krivično djelo.

srpskainfo.com – SRNA
Foto – ilustracija