KMF “Prijedor” u petak ima priliku da postane šampion Druge futsal lige Republike Srpske – Grupa “Zapad”.

Prijedorčani u utakmici sezone dočekuju KMF “Kozara” iz Gradiške sa imperativom pobjede.

Domaćima “igraju” samo tri boda, pošto njihov jedini rival za titulu, ekipa KMF “Rudar Prijedor City”, ima dva boda više ali je odigrala sve susrete.

-Utakmica sezone je pred nama! Istorijski meč za nas jer se po prvi put od osnivanja kluba borimo za zlato, za šampionski pehar! Scenario nije mogao biti ljepši, u poslednjem kolu, pred našim navijačima, sami odlučujemo o svojoj sudbini! Veoma teška sezona je iza nas, mnogo toga smo izdržali i borili se do poslednjeg atoma snage kako bi došli u situaciju u kojoj se nalazimo i spremni smo ostaviti srce na parketu kako bi ostvarili pobjedu! Molimo naše vjerne navijače, prijatelje, sponzore i sve dobre ljude, kojima je naš klub prirastao srcu i bez kojih ne bi ni postojali, da ispune tribine SD Mladost kako bi, nadamo se, zajedno proslavili titulu prvaka! – navode iz KMF “Prijedor” na svojoj Facebook stranici.

Pobjeda nad “Šampionom” u derbiju kola: KMF “Prijedor” na korak do titule

Utakmica se igra u petak, 24. februara 2023. godine sa početkom od 19:15 časova u sportskoj dvorani “Mladost” u našem gradu.

Cijena ulaznica je 2 KM.

Ukoliko ostvare trijumf i postanu prvaci Druge futsal lige Republike Srpske – Grupa “Zapad”, u šta u klubu niko ne sumnja, Prijedorčani će igrati baraž za popunu Prve futsal lige RS sa pobjednicima tri ostale drugoligaške grupe.

Tekst – www.prijedordanas.com
Foto – KMF Prijedor