spring fashion show 2015Još jedan modno-scenski performans, novi „Spring Fashion Show“ u organizaciji top modela Jelene Govedarice iz Prijedora očekuje nas naredne subote, 18. aprila od 20 časova u Pozorištu Prijedor.

Scenario i koreografije kojima će se predstaviti brendovi koji izlažu svoju kolejciju proljeće/ljeto 2015 potpisuje Jelena Govedarica, dok je za režiju, osim Jelene, zadužen prijedorski glumac i reditelj Željko Kasap koji će s njom i voditi publiku kroz cijeli performans.

-Ovaj put misao koja me vodila u pripremi nove revije je „Sudbina vodi one koji to hoće a vuče za sobom one koji to neće“ od Seneke. Željela sam da prikažem svoje viđenje ljubavnog para koje život spaja i razdvaja. Ljubav i tolerancija treba da nadvladaju ponos i netoleranciju u ljubavi jer se inače sudbina upečatljivo poigra sa životima – kaže Jelena Govedarica.

Ona dodaje da priča ima gradaciju od djetinjstva dvoje mladih, gdje je akcenat na poruci da roditelji treba da uvažavaju talente svoje djece jer je to garancija uspjeha i profesionalne ostvarenosti, do momenta kad se svako bavi svojom profesijom i traži srodnu dušu, ali nada da će sresti onoga koga je nepažnjom izgubio ne umire.

-Tu je i najveći zaplet ali i kulminacija neočekivanog susreta, koji je sudbina odredila. Ovoga puta povjerenje su nam ukazali: Legend WW, Sport Vision, Moda Carmen Line, STR „Stella“, dizajnerka Orijana Bosnić i avangardna dizajnerka Mirjam Šarac. Revijalni program biće u znaku Kluba ritmičke gimnastike „Allegro“, Plesnog studija „Top DAnce“ i vokalnog soliste MISS BiH 2009 Andree Šarac.

Sama revija će biti otvorena Eko kolekcijom „Ekologija, moderna ljepota i mi“ koja će biti izrađena sa djecom učesnicima „Kampa dječijih osmijeha 2015“ koji se ove sedmice održava na Kozari i ona će imati simboliku unutrašnjeg glasa samog čovjeka koji se pita, kako, šta, gdje, kuda i kako.

-Scenografija, po već „oprobanom receptu“, prati priču i označava prepreke ali i mogućnost da ih hrabro preskočimo – dodala je Govedarica i pozvala Prijedorčane da dođu u subotu uveče na „Spring Fashion Show“.

Cijena ulaznica je 5 KM a voditelj programa je Dejan Rauš.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com