Prijedorski bajkeri ponovo su obradovali svoje najmlađe sugrađane.

Grupa ljubitelja motora prodefilovala je danas ulicama Prijedora nakon čega su na Malom trgu mališanima darivali novogodišnje paketiće.

-Svake godine mi tradicionalno organizujemo ovu manifestaciju, družimo se sa djecom i dijelimo im paketiće, a nagrada nam je osmijeh mališana – rekao je Slavko Vrućinić, predsjednik Moto kluba “Otpisani” iz Prijedora koji je bio nosilac ove aktivnosti.

On je dodao da su zahvaljujući vlastitim dobrovoljnim prilozima te uz pomoć privatnih preduzeća obezbjedili oko 100 paketića koje su podijelili najmlađima.

-Drago mi je što nas je na trgu dočekalo toliko djece a žao mi je što nismo imali dovoljno paketića za sve njih. Pozivam naše ugrađane da se naredne godine uključe u našu akciju kako bi obradovali što više mališana – rekao je Vrućinić.

Bajkeri su prvo posjetili Odjeljenje pedijatrije bolnice „Dr Mladen Stojanović“ gdje su uručili paketiće za djecu koja su trenutno na liječenju.

Potom je slijedila vožnja glavnim ulicama Prijedora i podjela paketića na Malom gradskom trgu.

Brojni bajkeri su bili obučeni u odijela Djeda Mraza pa su uslijedila i fotografisanja sa svojim malim sugrađanima.

Uz zvuke motora, kako su došli, tako su i otišli i prolaznicima u pješačkoj zoni priredili nesvakidašnju pretprazničnu atmosferu.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com