huntersi u zagrebu  (1)Mlađe selekcije Košarkaškog kluba „Hunters“ iz Prijedora gostovale su u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, jednom od evropskih velikana „Ciboni“, odmjerivši u popularnom „Draženovom domu“ snage sa vršnjacima iz ovog kluba.

Priliku da igraju u Košarkaškom centru „Dražen Petrović“ imali su predpioniri i kadeti.

Prije samih utakmica mladi Prijedorčani obišli su impozantnu trofejnu salu koja se nalazi u samoj dvorani, te pogledali trening seniora koji se spremaju za prvenstvo Hrvatske gdje imaju visoke ambicije.

-Rezultati su bili u drugom planu, najbitniji je početak saradnje. Predpioniri su poraženi, a kadeti pobijedili kombinovani tim domaćina sastavljen od kadeta i mlađih kadeta – rekao je trener KK „Hunters“ Siniša Šolaja.

Predpioniri
CIBONA: HUNTERS 56:43
Za „Hunterse“ su nastupili: Turudija Ivona, Marić Branko, Šorak Siniša, Gavranović Vladimir, Radinović Stefan, Smiljanić Aleksandar, Javorić Luka, Bosančić Damjan, Dobrijević Dejan, Mirković Viktor, Egić Kosta, Zoran Kričković a zbog prehlade na utakmicu nije putovao Radosavac Arsenije.

huntersi u zagrebu  (6)Kadeti
CIBONA: HUNTERS 44:70 (domaćin je nastupio sa kombinovanom selekcijom kadeti/mlađi kadeti)
Za „Hunterse“ su igrali: Mandić Aleksa, Desnica Andrej, Ćulibrk Jovan, Obradović Aleksandar, Nišević Marko, Bešir Damjan, Vranješević Branko, Panić Siniša, Slaviša Dobrijević, Mijić David.

Sa ekipom su putovali i veliku podršku dali Goronja Luka, Rivić Nađa, Marjanović Gorana i Đurica Nina, dok zbog isteklog pasoša na utakmicu nije putovao Zgonjanin Bojan.

-Nakon jednog ovakvog gostovanja mogu samo reći da se nadam da ćemo biti u prilici da uzvratimo gostoprimstvo „Cibosima“ – rekao je Šolaja.

Tekst i foto – KK „Hunters“ Prijedor i Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com

huntersi u zagrebu  (2) huntersi u zagrebu  (3) huntersi u zagrebu  (4) huntersi u zagrebu  (7) huntersi u zagrebu  (8) huntersi u zagrebu  (5)