U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila kod Prijedora teško je povrijeđeno jedno lice.

-Dana 14. novembra 2022. godine oko 15:20 časova na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Kozarac, dogodila se saobraćajna nezgoda. U njoj su učestvovali putnički automobili “Škoda” kojom je upravljalo lice G.K. iz Banjaluke i “Audi” kojim je upravljalo lice Z.K. iz Prijedora. Tom prilikom teške tjelesne povrede zadobilo je lice G.K. koje je prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Lice Z.K. te lice B.V. koje je bilo suvozač u “Audiju” medicinski su zbrinuti u bolnici “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru gdje se utvrđuje stepen njihovih povreda – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka Policijske uprave Prijedor.

Na licu mjesta bili su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke službe Prijedor koji su iz “Škode” izvukli povrijeđenog vozača.

Teška saobraćajka kod Prijedora, ima povrijeđenih: Na terenu vatrogasci i hitna pomoć, obustavljen saobraćaj – FOTO

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor, a tokom njegovog trajanja saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta je bio obustavljen pa su se koristili alternativni pravci.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com