Proteklih dana na području koje pokriva Policijska uprava Prijedor dogodilo se nekoliko nezgoda u kojima je bilo materijalne štete ali i povrijeđenih osoba.

-Dana 11. novembra 2022. godine oko 15:00 časova na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Gornji Orlovci, grad Prijedor,dogodila se saobraćajna nezgoda. U njoj su učestvovali putnički autmobili “Reno” kojim je upravljalo lice N.M. iz Prijedora, “Tojota” kojom je upravljalo lice Z.B. iz Kozarca i “Pasat” kojim je upravljalo lice D.I. iz Brčkog. Tom prilikom lake tjelesne povrede zadobila su lica N.M. iz Prijedora, Z.B. iz Kozarca i lice M.N. iz Bihaća koje je bilo putnik u “Tojoti” – potvrđeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Teška saobraćajka kod Prijedora: Sudar tri automobila, hitna pomoć odvezla dvije žene i dijete – FOTO

Kako nezvanično saznajemo, do nezgode je došlo na način da je “Reno” koji se kretao iz pravca Prijedora stao da propusti vozila iz pravca Banjaluke kako bi skrenuo lijevo, tada je naišao “Pasat” takođe iz pravca Prijedora, udario ga u zadnji desni dio i odbacio u suprotnu kolovoznu traku odakle je naišla “Tojota” koja je udarila u “Reno” sa desne bočne strane.

Na sva tri automobila je pričinjena materijalna šteta, ali je najgore prošao “Reno” koji je udaren sa dvije strane.

Intervenisala je hitna pomoć ali i pripadnici TVSJ Prijedor.

Na svu sreću nije bilo težih posljedica po lica, a nepovrijeđeno je ostalo i dijete koje se nalazilo u “Tojoti” ali je preventivno odvezeno u bolnicu.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor, a tokom njegovog trajanja saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta je bio obustavljen pa su se koristili alternativni pravci.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com