Narodna patrija Srpske vodi politiku razgovora sa građanima, kako bi bili stvoreni uslovi za bolju budućnost u Srpskoj. To su prepoznali mještani Brezičana i okolnih mjesta, poručeno je sa predizborne tribine NPS-a u ovom naselju.

“Želimo da im poručimo da će onaj mandat koji ćemo osvojiti u Narodnoj skupštini Republike Srpske biti vraćen našim građanima, odnosno da će biti dio rješenja svih onih problema koje smo na terenu uočili u prethodne dvije godine kroz razgovor i rad sa našim građanima”, istakla je Olivera Brdar-Mirković, kandidat NPS-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske.

Zoran Janjić, kandidat ove partije za NS RS istakao je da će se, dobije povjerenje građana, kao narodni poslanik zalagati za interese radničke klase u Srpskoj. “Radnička klasa je snaga Srpske. Zastupaću i interese nezaposlenih, da dobiju posao u struci”, dodao je on.

Jasnu poruku za mlade ima Marina Krneta, kandidat NPS-a za NS RS. “Treba da preduzmemo inicijativu, ne samo u oblasti omladinskog i kulturnog djelovanja, da se više aktiviramo, jer samo na taj način možemo da poboljšamo život u RS”, poručila je ona.

kozarski.com

***Sponzorisana objava***